Ines: 30selt juba naudin perenaiseks olemist

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eda-Ines Etti
Eda-Ines Etti Foto: TV3

«Näe, mulle juba meeldib triikida ja aknaid pesta!» ütles Kroonikale äsja kolmekümneseks saanud Ines, kelle kõrval kümnendiku neist aastaist on olnud portugallane Francisco.

Ines tunnistas, et on viimase kümne aastaga muutunud palju rahulikumaks - kahekümneselt tundis ta enda sõnul kogu aeg lauljarahutust, et peab veel ja kohe järjest tegema ja renema. «No ikka see karjäärivärk - ja et mingit koduperenaist minust ei saa.»

Nüüd aga naudib ta lisaks tööle ka kodus veedetud aega ja kas või perenaine-olemist. «Kastan lilli, triigin - tunnen rõõmu sellest, millest ma ei osanud kahekümneselt üldse rõõmu tunda. Siis tahtsin ainult laulda, teha muusikat ja et oleks sõpradega fun - mida iganes, aga mitte rahulikult iseendaga…!»

Siiski ei tähenda see, justkui Ines tahaks praegu «hullult maha rahuneda» - küll aga ei ole tal enam nii tohutut ambitsiooni laulaja olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles