Viis põletavat seksiküsimust koos vastustega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas tunned armastust või iha? Kas mehega pärast esimest kohtingut voodisse minek teeb sinust kergete elukommetega naise? Kui sarnased küsimused sind piinavad, siis loe muretuma sekselu nimel järgmiseid vastuseid Idivalt.

Miks on seks valulik?

Mõne jaoks võib seks olla valulik, seda eriti esimesel korral. Tervikuna pole seks siiski valus tegevus – see peaks naudingut pakkuma. «Mõned inimesed tunnevad seksi ajal ärevust, närvilisust ja pinget. See viib tupelihased krampi, mis teeb vahekorra keeruliseks. See põhjustab valu,» ütles günekoloog Srishti Jain.

Lõpeta seksi pärast muretsemine ning see on koheselt nauditavam.

Kas oled lesbi?

Paljud heteroseksuaalsed naised näevad unes seksi teise naisega. See ei tähenda, et nad oleksid kindlasti homo- või biseksuaalid. Enda seksuaalsetes eelistustes võid selgust saada masturbeerides. Seegi ei ole aga raudkindel meetod, kuna paljud naised fantaseerivad teistest naistest.

«Kui sul on samasoolise isiku suhtes korduvad mõtted ja seksuaalsed tunded, mis mõjutavad sinu intiimelu, siis peaksid tõsiselt kaaluma võimalust, et oled homoseksuaalne,» sõnas Jain.

Miks sa kunagi orgasmi ei saa?

«45 protsenti naistest ei saa vahekorra ajal orgasmi,» märkis Jain. Sel pole sinuga midagi pistmist, pigem ei ole seks piisavalt hea. Katseta uusi poose ja vaata, mida kõige enam naudid. Ka lihtsalt kliitori puudutamisel võid jõuda orgasmini.

Kas seks esimesel kohtingul tähendab, et oled lõdva püksikummiga?

Pole üht kindlat reeglit, mitmendal kohtingul on lubatud seksida. See oleneb täiesti asjaosalistest ja sellest, kuidas kohting möödus.

Kui tunned end partneriga mugavalt ja ei näe põhjust viivitamiseks, siis ole lihtsalt valmis, et järgneval hommikul võib asi lõppeda mitut moodi. Kasuta kindlasti kaitsevahendeid, et välistada suguhaiguste ja raseduse võimalus.

Armastus või iha?

Selle küsimuse tekkimine näitab, et sul on raskusi seksil ja armastusel vahe tegemisega. Seksi nautimiseks ei pea mängus olema armastus. Vaata, et oleksite partneriga omavahel enda ootuste suhtes ausad ning ära unusta kaitsevahendeid.

Jaini sõnul peaks sinu suurim mure olema rasedus ja seksuaalselt ülekanduvad haigused. «Ole võimalike tagajärgedega kursis. Parem karta kui kahetseda,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles