Uued tooted: E-aineteta jogurt ja säilitusaineteta saiad

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tere ja Fazeri uudistooted.
Tere ja Fazeri uudistooted. Foto: Tarbija24

Tere ja Fazer rõõmustavad neid tarbijaid, kes otsivad poodidest võimalikult tervislikke toiduaineid ega taha oma ostukorvi panna E-ainete ja säilitusainetega tooteid. Tere uudistoodeteks on E-vabad jogurtid, Fazeril säilitusaineteta kolmnurksaiad.

Tere Natural jogurtid

Uues sarjas on kolm maitset: maasika, vaarika ja metsamarja. Kõik on tootja kinnitusel ja pakendile trükitud info järgi E-ainete vabad ning valmistatud looduslikest koostisosadest. Maitse järgi võib öelda, et ilmselt on neis ka vähem suhkrut kui teistes sarnastes jogurtites. Samuti torkab näiteks maasikajogurti topsi avades silma üsna tagasihoidlik värv. Ilmselt on ka see E-ainete puudumise tagajärg. Jogurteid müüakse 380-grammistes topsides.

Fazer Deli kolmnurksaiad

Fazeri tootearendusmeeskond sai valmis kolmurksaiadega, millele pole lisatud säilitusaineid. E-vabad saiad siiski pole, koostises on emulgaator E481 ja happesuse regulaator E300. Deli sarjas on kaks maitset: kaerasai ja terasai.

Eripärane on saiade vorm. Pakist paistavad saiad kui viilutamata pätsid, millele nuga tavapäraselt sisse lüüa. Ometi on saiadel peal nii-öelda murdejooned ning nende järgi saab saia jagada neljaks kolmnurkseks osaks. Kogu pätsi kaal on 250 grammi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles