Sal-Saller tänavamoest: tüdrukud ei ole enam nii naiselikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilersi liider Hendrik Sal-Saller.
Smilersi liider Hendrik Sal-Saller. Foto: Marina Puškar

Laulja Hendrik Sal-Saller (45) rääkis ajakirjale Mood antud usutluses, mida ta arvab tänaste noorte riietumisstiilist ning nentis, et mood lubab praegu pea kõike.

«Mulle tundub, et pilt siin Tallinnas on läinud rohkem Helsingiks, tüdrukud ei ole enam nii naiselikud kui võib-olla mõned aastad tagasi,» ütles Sal-Saller noorte riietumise kohta, kuigi väga pingsalt ei pidavat ta seda ka jälgima.

«Minu arust on oluline, et inimene enne kodust väljaminemist ennast ikka korra peeglist vaatab, ja kui see, mida ta näeb, talle endale meeldib, siis peaks asjad korras olema,» arvas mees. «Mood lubab ju praegu nii palju, keelatud pole justkui midagi.»

Peamiseks peab laulja siiski, et oldaks «mina ise». «Ei saa lasta massidel – või mis veel hullem, brändidel – oma elu juhtida. Tuleb ikka ise otsustada, mida selge ja pähe panna,» soovitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles