Proffide ilusaladused: loo head suhted päikesega

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meeli Küttim

Millised ilunipid tõesti toimivad? Kes võiks seda paremini teada, kui need, kes päevast päeva ilumaailma imede keskel oma tööd teevad ja iga kreemipurgi, meigikarbi ja lõhnapudelikesega sina peal on. Kaubamaja ilutiim jagab ajakirjas Hooaeg kavalusi, mida on igal naisel kasulik teada.  Avaldame siinkohal seitsmenda tiimiliikme saladused.

Ene Preemel: loo head suhted päikesega
Dekoratiiv- ja igapäevakosmeetika kategooriajuht

Päikeseline Ene (45) usub, et ilu püsib vaid siis, kui päikesega sotid selged. «Mulle väga meeldib päikest võtta, kuid seda võiks teha targasti – nahka hoides,» räägib Ene. «Aastaid tagasi päevitasin minagi nii kuidas juhtus ja tegin oma nahale ikka liiga ka. Nüüd ei lähe ma päikese kätte iial ilma kreemita.»

Ene hindab iidseid ilutarkusi ja komponente: «Oliivisarjad on mu lemmikud.» Meie üürikese suve mälestusi hoiab kauem alles päevitust pikendav kreem. «Nahk jääb pehme, jume ühtlasem ja sügavam ning püsib mitmeid kordi kauem. Kes on proovinud, enam ilma päevitada ei taha.»

Ääretult oluline on päikese eest kaitsta juukseid, seda nii rannas kui ka linnas jalutades, muidu ootab ees räsitud ja sakrispäine sügis.

«Päikesekaitsesprei kuulub suve juurde sama kindlalt nagu jäätis ja maasikad!» teatab Ene. «Juustele pihustatav sulgkerge kaitse ei muuda neid raskeks ega tee ka kiiremini mustaks.»

Üks suvesaladus on Enel veel – värskendaja, mida pihustad otse meigi peale nagu kastevihma. Pisike pudelike võiks iga kaunitariga kõikjale kaasa reisida. «Suvel on see lausa möödapääsmatu toode! Võta see kindlasti kaasa ka lennureisile ja võid kuiva naha mured unustada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles