Edukate naiste üheksa hommikust rituaali, mis päevale hoo sisse annavad

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images / Panthermedia / Scanpix

Kui sina oled üks neist, kes lükkab äratuskella edasi 10 korda, enne kui voodist tõuseb, seejärel meeleheitlikult kapist riideid otsib ja siis samal ajal tööle sõites meiki teeb ja hommikust sööb, vajavad su hommikurituaalid ülevaatamist. Lõpuks on just hommikune rituaal see, mis loob meeleolu kogu päevaks.

The Everygirl jagab edukate naiste nippe ja trikke, kuidas päeva paremini alustada.

  • Nad liigutavad ennast

Sa ei pea tingimata hommikut trenniga alustama. Isegi kerged joogaliigutused või jalutuskäik aitab vere ringlema, vähendab stressi ja mõjub positiivselt meeleolule. (Kuigi saad kindlasti boonuspunktid hommikuse jooksuringi või spinninguklassi eest)

  • Nad ei lükka äratuskella edasi

Tähelepanu sõnale «uneinerts»! Äratuse edasi lükkamine lööb sassi su ööpäevase rütmi, mis võib põhjustada jõuetust ja tähelepanuvõime puudulikkust. Uneinerts võib sinult röövida kaks kuni neli tundi. Niimoodi ei ole võimalik produktiivselt hommikut alustada, sellepärast ärkavadki #girlboss’id kohe, kui äratuskell heliseb.

  • Nad söövad hommikusööki

Hommikusöök on sõna otseses mõttes kütus, mida keha vajab, et päevaga alustada. Iga #girlboss, keda ootavad ees kohustused, võtab aega, et süüa tervislik hommikusöök. Ei mingit uimasust päeva jooksul!

  • Nad teevad to-do list’i

To-do list’i kasulikkus on ammu kindlaks tehtud. Nad pole head mitte ainult oma päeva planeerimiseks, vaid nad aitavad ka pea hoida selgemana, mis omakorda tähendab vähem stressi.

  • Nad viivad end õigesse meeleollu ergutuskõnega

Positiivse mõtlemise mõjujõud: edukad naised teavad, kuidas oma meeleolu hommikuti õigeks luua. Päeva alustamine väikese ergutuskõnega iseendale aitab energia tuua fookusesse ja esitada väljakutse oma sisemisele wonder woman’ile.

  • Nad loevad uudiseid

Girlboss’id ei ela pidevas infotulva märguannete hirmus, aga nad teevad kindlaks, et olulised uudiseid nendeni jõuavad ja võtavad selleks aega, et lugeda läbi oma lemmikuudisteportaalid.

  • Nad joovad piisavalt vett

Girlboss’idel ei ole kunagi dehüdratsiooni. Veepuuduse kõrvalmõjud võivad tekitada peavalusid ja pearinglust – need pole sobilikud omadused, et päeva hästi alustada. Boonuspunktid kui alustad hommikut sooja vee ja sidruniga.

  • Nad austavad oma aega

Siia kuulub ka äratuskella mitte edasi lükkamine. Pole olemas hullemat tunnet, kui hommikul kiirustades välja ruttamine. Väldi seda viletsat ja kaootilist tunnet ja tee kindlaks, et sul on hommikul piisavalt aega, et end valmis sättida.

  • Nad teevad midagi, mis neid rõõmustab

Ennast rõõmustava tegevuse lisamine hommikurituaali, kas näiteks raamatu lugemine kohvi joomise ajal või oma lemmikseriaali episoodi vaatamine, võib muuta terve su päeva palju nauditavamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles