Proffide ilusaladused: juuksed tahavad maiustada

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivi Koobas.
Ivi Koobas. Foto: Meeli Küttim

Millised ilunipid tõesti toimivad? Kes võiks seda paremini teada, kui need, kes päevast päeva Ilumaailma imede keskel oma tööd teevad ja iga kreemipurgi, meigikarbi ja lõhnapudelikesega sina peal on. Kaubamaja ilutiim jagab ajakirjas Hooaeg kavalusi, mida on igal naisel kasulik teada.  Avaldame siinkohal viienda tiimiliikme saladused.
 

Ivi Koobas: juuksed tahavad maiustada
Teenindusjuht

Inimesed, kes Ivit (45) ei tunne, teavad teda ilusate juuste järgi. «Mul on oma saladus tõepoolest,» tunnistab Ivi. «See on õlipalsam. Teen seda perega maal saunas käies – kammin külmpressi oliiviõli juustele ja seon turbaniks tulikuuma vee all hoitud rätiku. Õli mõjub koos vee ja soojusega! Pärast pesen pea kaks korda. Juuksed jäävad võrratult läikivad ning kasvavad kiiremini kui kevadine muru.» Saun on Ivi peamine iluprotseduur, kus ta aja maha võtab ja iseendaga tegeleb.

Juukseid peseb Ivi alati hommikuti, sest märjad juuksed on õrnemad ja neile on kerge öösel liiga teha. «Samuti jääb soeng kaunim – lihtsalt föönitan kergelt pea alaspidi ja kammin sirgeks. Sirgendaja kasutamisest olen viimastel aastatel hoidunud.»

Juuksesarju vahetab Ivi pidevalt, kuid eelistab orgaanilisi ja ökoloogilisi. «Mulle ei meeldi oma juukseid lisaainetega väsitada. Looduslikke kvaliteettooteid kulub ka palju vähem: kõigest herneterakese suurusest pallikesest piisab.» Ivi teab, et juustele meeldib rahulikult maiustada, mitte kasulikke aineid kiiruga alla kugistada. «Palsameid hoian peas vähemalt pool tundi – see mõjub juustele samuti nagu siiditeraapia.»  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles