Õige kübar kaitseb ja kaunistab kandjat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ootamatu kuumalaine ajal aitab kübar, mis ei kaitse vaid põletava päikese eest, vaid kaunistab ka kandjat – kuidas enda jaoks seda õiget valida, rääkis Õhtulehele Montoni disainerite assistent Kristi Pedanik.
 

Naiselikuma stiili armastajad leiavad Pedaniku kinnitusel endale selleks suveks kindlasti väga laia servaga kübara ning moekatele ja praktilistele soovitas ta nö kokkupandavat kübarat, mida annab painutada tänu serva sisse pandud traadile: «Hommikul pistad kotti ja võid sealt igal ajal välja võtta ning endale sobiva kujuga kübaraks painutada.»

Pedaniku sõnul on trendikad ka punutud õlgkübarad: «Moes on nii safaristiilis kaabud kui ka seitsmekümnendate stiilis laia servaga peakatted.»

Et igal naisel läheb vaja ka kotti, soovitas Peganik jälgida, et see kübara ja teiste aksessuaaridega stiililt sobiks, sest muidu jääb üldpilt veidi kaootiliseks. Moekusest rääkides võib tema sõnul nahkkotid nüüd natukeseks ajaks kõrvale jätta ja selle asemel endale õlgedest või heegeldatud rannakott leida.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles