Hagari Pitsa asemele tuleb Tarva Pada

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaala keskuses olnud Hagari kohvik vabastas ruumi ja seal hakkab tegutsema Tarva Pada.
Vaala keskuses olnud Hagari kohvik vabastas ruumi ja seal hakkab tegutsema Tarva Pada. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Üleeile õhtul lõpetas Rakvere lähistel asuvas Vaala keskuses tegevuse Hallik Kaubandus OÜ pitsakohvik, mille asemele tuleb uus söögikoht Tarva Pada.


Halliku juht Rando Hallik rääkis, et lõpetamisotsuse sundis vastu võtma raske majandusolukord, kirjutab Virumaa Teataja. «Väga pikalt ei kannata kahjumit kanda,» nentis Hallik.

Samal pinnal tegeleb alates tänasest toitlustusega Tallinna firma OÜ Kaubanduslux.

Vaala keskust haldava Rakvere Ärikeskus OÜ juhatuse liige Henri Pullisaar ütles, et uus toitlustusettevõte nimega Tarva Pada hakkab pakkuma traditsioonilisi lõunaid. Nende menüüsse kuuluvad paar suppi, viis-kuus päevapraadi ning pannkoogid.

Linna teises servas asuvas Põhjakeskuses avas kohviku Eesti kapitalil põhinev kiirtoitlustuskett Breadway. Ettevõtte tegevjuhi Karinee Sildniku sõnul pakuvad nad pehmeid ning krõbedaid baguette, samuti pannkooke, salateid ja koogikesi.

Sildnik ütles, et Põhjakeskuses avati toitlustuskoht hoopis laiema valikuga, kui senised Tallinna ja Tartu müügipunktid.
Nii Vaala keskuses kui ka Põhjakeskuses pakub toitlustust ka Hesburger

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles