Viis lihtsat nippi päevitusrantide kiireks hajutamiseks (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Christopher Boswell / PantherMedia / Scanpix

Päikesepaisteliste ilmadega võib kergesti juhtuda, et päike võtab lühikese ajaga väga hästi ja selle tagajärjeks on inetud päevitusrandid. Õnneks saab nende hääbumist ise kiirendada.

Koorimine – päevitusrantide hajutamiseks tuleb esmajärjekorras nahka koorida. Kui oled end päevitades ka ära põletanud, tuleb sellega paar päeva oodata, õpetab Pure Wow.

Sidrunimahl – sidrunimahl on happeline ja seega naturaalne koorija. Kipituse vältimiseks sega sidrunimahla meega ja kanna seda oma nahale, hõõruda ei ole vaja. Jäta segu päevitusrantidele umbes 25 minutiks ja loputa nahk puhtaks.

Kurgiviilud – kurgis on palju vett ja C-vitamiini, mis nahka toidavad. Just niisutust nahk vajabki, et kiiremini uueneda. Kata päevitusrandid kurgiviiludega või püreeri kurk pastaks ja kanna see 20 minutiks nahale.

Kartuliviilud – ka kartulis on palju vett, mistõttu aitab see leevendada päikesepõletust. Kui su päevitusrandid on väga punased ja meenutavad juba põletikku, kata nahk vajalikus kohas kartuliviiludega ja lase neil umbes 15 minutit mõjuda.

Isepruunistuv kreem – kui ükski kodune nipp ei anna tulemusi ja nahk on vaja kiirelt kauniks saada, kanna päevitusrantidele meigipintsliga isepruunistuvat kreemi. Järgmisel päeval kasuta õrna koorijat või sidrunimahla ja mee segu, et tulemust ühtlustada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles