Retseptisoovitus: toorjuustu-tomatidipp

Kadri Raig
, toidublogija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kadri Raig

Toidublogija Kadri Raig soovitab dipikastet, mis sobib näiteks salati peale, aga ka köögiviljadele, võileivale mahlasuse andmiseks või kasvõi keedukartulite juurde.

Vaja läheb:

  • 100 g maitsestamata toorjuustu
  • 100 g küpseid tomateid (kasutasin erivärvilisi kirsstomateid)
  • Korralik peotäis basiiliku ja rukolalehti
  • 0,5 tl värskelt jahvatatud pipart
  • Maitse järgi soola

Säti tomatid kõrgemasse kaussi ja surista saumikseriga püreeks.

Lisa neile toorjuust ning pulseeri kõik ühtlaseks.

Viimasena haki peenelt sisse ürdid ning maitsesta soola-pipraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles