Varbad välja, sandaalid jalga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Viimaks ometi saab varbad ahistavate kinniste kotade seest päikest piiluma lubada ning sandaalide laiast valikust võib igaüks leida oma. Britta Ratas kirjutas ajakirja Mood juuninumbris, kuidas sandaale riietusega sobitada.
 

Sandaalid sobivad nii pükste kui ka seelikutega, ent kõige kaunimad on need pikkade ja voogavate lõigete juures – näiteks laiad linased püksid, mustriline maksikleit, mugav kombinesioon või maani seelik.

Kuid ka kõige lühemate rõivastega on sandaalid nõus sõbralikult koos ringi kõndima: põlveni lillekleit, lühikesed bermuudad, isegi mini muutub sellises kombinatsioonis veetlevalt tütarlapselikuks ja ülearuse edevuse maik kaob.

Kui piduliku poole peale piiluda, tasub teada üht praktilist nõksu: tavapärasest kõvasti rohkem glamuuri on sandaalides, mis kinnituvad jalale nii kanna kui ka pöia osast, ja eriti väljendub see liikudes – saad ilmuda peole kui kergejalgne Kreeka jumalanna, ilma et su tulekut saadaks vastu põrandat plätsuvad tallahelid.

Teisalt aga on randa minnes ideaalne plätu, mida saab kergesti ilma käte abita varba otsa lükata - nii et iga jalats on ideaalne just omas kohas!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles