Kairit Tuhkanen soovitab söösta pea ees suhtesse ja mitte venitada

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairit Tuhkanen aka Niki
Kairit Tuhkanen aka Niki Foto: elu24.ee

Endine ilmatüdruk Kairit Tuhkanen (31), kes hakkab juhtima tõsielusaadet «Peremees otsib perenaist», soovitas ajakirjas Naised minna pea ees suhtesse ja mitte venitada, sest siis tunnetab kiiremini ära, kas inimene sulle ka tegelikult sobib.
 

«Mina ei pea imelikuks, et inimesed kohe tutvuse järel koos hakkavad elama, ega imesta, kuidas küll suhted nii kiiresti arenevad,» arutles ise mitmeid suhteid läbi proovinud Kairit.

«Ma arvan, et kooselu ongi see, mis toob reaalse arusaamise, kas suhe toimib või ei. Sa võid ju pool aastat kohtingutel käia, see tähendab, et sul on juba pooleaastane suhe. Aga kas sa tegelikult tead, keda sa kohtad ja milline ta sinust eemal olles on?» küsis naine.

Nii ongi tema sõnul pigem õige suhte alguses mitte venitada, sest siis tunnetab kohe kõike seda, mis suhtel sulle pakkuda on, ja kui asi on vale, saab edasi liikuda. «Kui sa kohtud nädalalõpul korra või käid kaks korda kinos, ei saa inimesest mingit õiget pilti,» on Kairit veendunud.

Saatejuht imestab, et paljud inimesed kardavad öelda, et nad ei ole seda õiget veel leidnud - tema jaoks on samas normaalne, et vabad inimesed ilmuvad iga paari kuu tagant seltskonda uue inimesega, kuna nad alles otsivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles