4 iseloomuomadust, mis teevad sind suurepäraseks naiseks

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: stocksnap

Oled sa märganud, et mõned enesekindlad ja ligitõmbavad naised suudavad võluda kõiki, kes nende teele satuvad? Mis on küll nende saladus?

YourTango kirjutab, et asi pole füüsilises ilus, tegemist on teatud iseloomuomadustega, mis muudab need naised suurepäraseks. Veebikülg toob välja neli omadust, mis on neil naistel ühised.

  1. Autentsus. Autentsust ehk siirust ei ole võimalik teeselda. Kui sa oled siiralt terviklik inimene, paistab see välja. Kui sa tegutsed harmoonias sellega, mida mõtled ja usud, jätab see jälje kõigesse, mida ette võtad.
  2. Lahkus. Nad on teistega lahked ning arvestavad. Lahked inimesed panevad oma lähikondsed tundma end hästi ilma igasuguse tagamõtteta. Need naised ei ole ülemäära enesele keskendunud, nad keskenduvad sinule. Su lahke sõber tõesti tahabki teada, kuidas sul läheb.
  3. Optimism. Nad hoiavad oma suhtumise optimistliku. Nad valivad, et on oma eluga rahul – õnn tuleb seest ning kiirgab väljapoole. Tõeliselt õnnelikud inimesed ei vaja väliseid stiimuleid, et end õnnelikuna tunda või täita tühimikku.
  4. Vastutustundlikkus. Nad võtavad oma tegude ja õnne eest vastutuse. Kui sa oled valmis oma elu eest vastutama, lepid sa, et sul on su elu üle kontroll. Seda pole alati lihtne teha – võib olla keeruline leppida, et alati ei saa kõike kontrollida, kuid alati saad sa kontrollida seda, kuidas sa teatud olukordadele reageerid.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles