Raseduskriisikeskus uurib teenuse vajalikkuse kohta

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tallinna raseduskriisikeskus viib 20. juunini läbi veebipõhist küsitlust tasuta tugisüsteemi ning sotsiaal-psühholoogilise kriisinõustamise vajalikkusest lapse planeerimise ja raseduse ajal ning sünnituse järel.
 

Küsitlusele saab vastata aadressil: http://www.justask.ee/a/1809.

Tallinna Raseduskriisikeskus avati 28. jaanuaril 2008 aastal, et pakkuda naistele, meestele ja nende lähedastele raseduskriisi nõustamise teenust, sotsiaalset ja psühholoogilist tugivõrgustikku ja enesearenduslikke- ja tugigruppe.

Raseduskriisi nõustajate tegevuse eesmärk on anda üldiseid teadmisi toimetulekuks raseduskriisiga, konfliktidega paarisuhetes, perevägivalla ja leinaga. Toetame emaks ja isaks olemist, inimese ja perekonna väärtustamist.

Keskuse nõustajad konsulteerivad telefoni teel, e-posti vahendusel ning ootavad kliente nii individuaalsele nõustamisele kui ka tugigruppidesse. Nõustamine on tasuta.

Tallinna Raseduskriisikeskus asub aadressil Sõpruse pst. 151, teisel korrusel. Info ja registreerumine nõustamisele tel 53 910923, kyllike@rasedus.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles