Prillidega naine: seksikas või mitte?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui uskuda ühte hiljuti läbi viidud uuringut, mõtleb nii mõnigi naine, et parem on näha ümbritsevat maailma läbi uduloori, kui et lasta meestel end prillidega näha.
 

Nimelt selgus Briti optikute ühingu teostatud küsitlusest, et neljandik naistest, kes vajaks silmanägemise korrigeerimiseks prille, keeldub isegi nägemiskontrollist, kuna ei taha oma välimust prillidega rikkuda.

Idiva.com küsis meestelt, mida nad prillidega naistest arvavad ning üldjoontes näitasid meeste vastused, et nii nagu riie ei riku meest, ei riku ka prillid naist, kui nad talle sobivad ning ta oskab nad välja kanda.

«Ma ütleks, et teatud naised näevad prillidega tõeliselt kenad välja. Ning arvestades, kui palju pilkupüüdvaid prilliraame on tänapäeval saadaval, võib õige valik anda isiksusele midagi juurdegi,» ütles näiteks üks 30-aastane mees.

33-aastane vastaja arvas aga, et prillidega või ilma, on enesekindlus see, mis teeb naise atraktiivseks. «Tegelikult võivad prillid olla üsnagi erutavad, kuna see justkui paneb tundma, et selle naise puhul on tegemist kombinatsiooniga ilust ja ajudest. Kui prillid on veel trendikad, on see lisaboonus, mis annab märku sellest, et sel naisel on maitset.»

Ka teised mehed tunnistasid, et prillidega naised on vägagi atraktiivsed ja seksikad, kui nad tunnevad end ise seejuures enesekindlalt ja kannavad prille uhkusega.

Mida arvad Sina? Avalda arvamust kommentaariumis!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles