Kuninglik pere on kulutanud Meghan Markle’i garderoobi peale hiigelsumma (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan ja Harry 5. juulil
Meghan ja Harry 5. juulil Foto: JWMAL2 / MEGA/Scanpix

Sussexi hertsoginna Meghan Markle on kiirelt muutunud üheks Suurbritannia kuningapere võtmemängijaks. Temast on saanud loomulikult ka stiiliikoon – kuid see ei ole tulnud tasuta.

Nii nagu mõjutab moodi Kate Middleton, on ka Meghani stiil «nakkav». Näiteks märgati teda möödunud nädalavahetusel kandmas Shoshanna midikleiti ja Sarah Flinti sandaale, fotod olid veebis olnud vaid mõned minutid, kui mõlemad olid läbi müüdud.

Travel and Leisure kirjutab, et erinevate hinnangute kohaselt on aga Meghani garderoob kuningakojale maksma läinud ligi miljon dollarit. Kuningapere eksperdi Katie Nicholli sõnul on tavaliselt prints Charles see, kelle kanda on olnud perekonna rõivastuskulud, eriti siis, kui tegemist on riietega, milles perekonda avalikkuse ees pildistatakse.

Tundub, et Meghan kasutab lahkust täiel raual ära, kuid Nicholl mainib, et tõenäoliselt peetakse seda peresiseselt normaalseks ja isegi tervitatavaks, kuna on ju Meghan nüüd oluline perekonna esindusfiguur. «Arvestades, millise kajastuse sai tema pulm, on tõenäoliselt iga kulutatud sent seda mitmekordselt ka väärt olnud,» ütles ekspert.

Kuhu on aga see miljon kadunud? Suurema osa sellest kulutas ta oma pulmapäeval – Givenchy pruutkleit maksis umbes 440 000 dollarit (umbes 376 000 eurot), õhtu teine, Stella McCartney kleit aga 157 000 dollarit (134 000 eurot). Mõned päevad hiljem nähti teda palee aiapeol 643 dollarit (549 eurot) maksvas kleidis, kuninganna sünnipäeval aga kandis ta Carolina Herrera kostüümi, mille hinnaks umbes 4000 dollarit (3400 eurot).

Oma esimesel ametlikul väljasõidul koos kuningannaga oli tema rõivastuse hind umbes 18 000 dollarit (15 000 eurot) – seega pole vaja imestada, et garderoobi arved kiirelt suureks on paisunud. Loodetavasti aga võtab ta õppust Middletonilt ning hakkab riideid korduvalt kandma, sest kokkuhoidlikkus ei lähe kunagi moest välja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles