Olaf Suuder: Eesti meestel on tohutult vedanud!

Olaf Suuder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olaf Suuder.
Olaf Suuder. Foto: SCANPIX

Kanal 2 «Reporteri» saatejuht Olaf Suuder tunnistab Kaubamaja Ilumaailma ja I.L.U. ajakirja veergudel üles, mis teda naistes tegelikult köidab.
 

Minu ema on loomupäraselt väga ilus naine ja temast on minu nais- ja ilueelistused eeskuju saanud. Ma ei oska tema ilu sõnadega seletada, aga võin kinnitada, et ta on siiamaani väga kaunis.

Ema ei pidanudki oma hea välimuse rõhutamiseks palju tegema. Seda mäletan küll, et ta tegi endale maske, ladus kurgiviile näo peale. Mul ongi väga vedanud, et mind on alati ümbritsenud daamid, kes on ka huulepulga ja ripsmetušita suutnud ilusad olla.

Kuigi ema on minu jaoks ilu mõõdupuu, ei ütle ma, et näen vaid üht kindlat tüüpi ja kindlate parameetritega naist. Mul on meditsiiniõpingute ajast komme vaadata inimest tervikuna ja kui ma näen, et mulle tuleb vastu terve naine, kes vaatab maailma lahtiste silmadega, siis pole vahet, kas ta on blond, brünett, pikk või lühike. Kuid kindlasti ei meeldi mulle eemalolevad naised. Need, kes kuulevad, aga ei kuula.

Esimest korda avastasin, et naine on ilus, kui olin mõni aasta üle kümne. See tüdruk oli paar aastat minust vanem, meie peretuttav. Tema ilu seisnes tohutus sisemises väärikuses. Tegelikult on see üldse seletamatu, kuidas inimesed sobivad või mis neid paneb teineteisesse armuma. Võimatu kirjeldada, on see lõhn või pilk...

Mul on vedanud, et valdava osa elust on mulle meeldinud omavanused naised. See tähendab ka stabiilset kooselu – ei ole tingimata vaja enda ego tõstmiseks nooremat naist võtta, vaid me vananeme naisega koos. Inimene, kes su kõrval on, jääb ju alati selliseks, nagu sa teda esimest korda nägid.

Ma ei arva, et ilulõikused annaksid kellelegi igavese nooruse või paneksid iseennast armastama. Ilulõikused on näidustatud ikka siis, kui inimesel on midagi viga. Kui aga keegi ei suuda lihtsalt vananemisega leppida, siis ei aita ka süstid. On väga kauneid naisi, kel on naturaalselt hall pea ja sellest hoolimata õhkub neist siiski tohutut erootikat.

Ma ei ütleks, et aastatega oleks naised muutunud ilusamaks või inetumaks. Muutuvad trendid, mille abil saab mingite tõekspidamiste järgi ennast kas inetumaks või ilusamaks teha.

Mulle tundub, et tänapäeva teismelistel tüdrukutel on kalduvus pöörata liiga suurt tähelepanu välisele küljele. Kuigi see võib tunduda «vanasti oli rohi rohelisem»-jutuna, jääb mulje, et nad ei keskendu sisulistele asjadele, arvates, et elus saavutab midagi eeskätt hea välimusega. Mis seal salata, selles hoiakus on süüdi ka meedia, mis on muutnud inimesed pealiskaudsemaks.

See ei tähenda, nagu ei peaks naine enda eest hoolitsema! Muidugi peaks, aga paljud naised pingutavad riietuse ja enda eksponeerimisega üle. Ei pea ju tingimata olema kümnesentimeetrine seelik ja säärsaapad, nagu meil on kahjuks trendiks kujunenud.

Tegelikult meeldib mulle kõik, mis naises on. Millisele mehele ei meeldiks! Ma olen maailmas palju ringi käinud ja võin öelda, et Eesti meestel on kohutavalt vedanud. Siin on ilusaid naisi väga palju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles