Kuidas mees endasse armuma panna?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armunud olles tahad mehele end armsama, naljakama ja targemana näidata, et ka tema sinusse kiinduks. Mehe soovidele keskendumine ja end sel viisil meeldivaks tegemine tundub võib-olla loomulik, kuid on tegelikult halvim viis kellegi südame võitmiseks.

Ta on küll tänulik, kui teed plaane, annad nõu, ajad asju või üllatad kingitustega, kuid vahel on selline käitumine mehele liiast ja ta hoopis kaugeneb või näeb sind kõigest hea sõbrana, hoiatas suhteekspert Rori Raye veebiväljaandes yourtango.com.

Kuidas mehes aga romantilisi tundeid äratada?

Ära anna mehele rohkem, kui tema sinule pakub.

Tegelikult ei meeldi mehele, kui ta saab sinult rohkem, kui ise endast annab. Kui puistad ta üle kiindumuse, tähelepanu, õhtusöökide, kingitustega ja lähed alati talle ise külla, siis ei tekita see teie vahel sädet, pigem hakkab ta sinust mõtlema kui emast või sõbrast.

Ära luba talle ennast, kui ta ei ole sulle veel pühendunud.

Andudes ühele mehele, kes pole lubanud end sulle pühendada, satud emotsionaalselt raskesse seisu. Oled tervenisti temale pühendunud, sest tema päralt on kogu sinu aeg ja tähelepanu. Sa ei suuda lakata mõtlemast, kuhu see suhe välja viib, kuid mida rohkem sellele mõtled, seda kaugemale meest endast tõukad.

Suhtest rääkimise ja ultimaatumite esitamise asemel võid enda võimalused avatuna hoida ja teiste meestegagi kohtuda. Sel viisil hoiad enda võimu, piire ning ta peab sinu võitmiseks vaeva nägema.

Ära planeeri kohtinguid.

Tahad ise kohtinguid planeerida, sest kardad, et tal pole mõtteid? Kuid enne ei saa sa teada, milleks mees suuteline on, kui lased tal endal tegutseda.

Kui saad ükskord enda piiride ja tunnetega sõbraks, lased ka mehel olla tema ise ning võid siis otsustada, kas tahad temaga koos olla või mitte. Selline suhtumine muudab sind tema silmis vastupandamatuks. Naine, kes suudab meest piisavalt austada, et mitte tema eest kõike ette-taha ära teha, on naine, kellesse armuda.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles