Need on kõige efektiivsemad trennid (1)

Angela Blumkvist
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Leung Cho Pan / PantherMedia / Leung Cho Pan

Need viis trenni aitavad sul kõige kiiremini kulutada liigset energiat ja vormida figuuri.

Poksimine - 800 kalorit tunnis

Poksimine on kõige efektiivsem trenn, mida tunniga saad teha. See kombineerib intensiivse intervalltreeningu, kaasates mitut eri lihasgruppi.

Seinatennis - 748 kalorit tunnis

Squash ehk seinatennis on kõrge intensiivsusega trenn, mis sobib hästi neile, kes soovivad mõne kilo kaotada.

Sõudmine - 740 kalorit tunnis

Selle kõrge koht tabelis võib tulla paljudele üllatusena. Kuigi teatakse, et sõudmine aitab toonuses hoida jalad ja käed, on sel spordialal varuks üks üllatus. Vee peal sõudes kulutab see treening kuni 740 kalorit tunnis, jõusaali masinal sõudes aga 440 kalorit tunnis. Otsi ilusa ilmaga üles mõni firma, kes paate rendib ning naudi efektiivset treeningut.

Väljas jooksmine - 700 kalorit tunnis

Jooksmine on üks esimesi samme, mida inimesed trenni teekonda alustades ette võtavad. Jooksmine on kindel viis, kuidas südametööd kiirendada. Kui sul on valida, kas joosta siseruumis või väljas, vali viimane. Jooksulindil jooksmine kulutab tunnis vaid kuni 580 kalorit.

Ujumine - 680 kalorit tunnis

Ujumine on üks parimaid treeninguid. Ujumist soovitatakse ka neile, kel probleeme liigestega ning see aitab parandada üleüldist vormi.

Allikas: TheSun

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles