Sõbranna testib: milline niisutav mask teeb oma tööd kõige paremini?

Angela Blumkvist
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Näomaski valimine võib nõrganärvilisemal silme eest kirjuks võtta. Mudamaskid, kangamaskid, isegi käte ja jalgade maskid... Milline neist teeb tegelikult oma tööd kõige paremini ja on kõige mugavam kasutada?

Foto: Erakogu, Polhem

Purederm kookosessentsimask

Hind: 1,99€

«Purederm kookosessentsimaskis on segu kookosekstraktist, kollageenist ja E-vitamiinist, mis kasutamisel nahka silendab ning jume säravamaks muudab. Kookoskontsentraati sisaldav kiirestitoimiv koostis niisutab ja rahustab nahka nähtavalt, taastades nooruslikkuse. Lisaks hoiab tselluloosist mask endas rohkem niiskust kui sünteetilised maskid, võimaldades nii kasulikel koostisainetel täies ulatuses pooridesse imenduda.»

Tegelikult on selles sarjas veel võimalusi. Kohviarmastajana jäi silma kohvimask, aga proovimisele läks kookos. Kookosel on iluarmastajate seas oma kindel koht. 

Hea: Esimene asi, mis kohe ninna torkab, on hea lõhn. Kihvt on selle maski puhul see, et silmaaugud on kaetud nn «klappidega». Täiuslik kodu-spaa.

Halb: Kookosega toodetel on kalduvus tihti läilaks minna, mis seda maski peale kandes ka kergelt tekib. Tulemus jättis kergelt õlgu kehitama.

Foto: Erakogu, Marsaana

See See mudamask surnumeremuda ja mineraalidega 

Hind: 14,90€

Hea: kergelt mentooline tunne tekib, kui muda nahale panna. Maskitamise ajal tundus, et midagi tõesti näonahal toimub(toimib). Pärast maski maha pesemist jäi nahk väga mõnus pehme.

Halb: Kuna tegu on mudaga, nõuab võrreldes teiste maskidega selle käsitlemine suuremat ettevalmistust ja hoolikamat puhastust. 

Foto: Erakogu, Marsaana

Kocostar lip mask rose

Hind: 3,90€

Hea: Maski peal hoides oli pinguldav ja pisut kihelev tunne.

Halb: Tugev roosi lõhn häirib, pärast kasutamist olid huuled pigem kuivad.

It'S SKIN korea maskid

Neid on tõesti nüüd nii palju, et kõik peaksid endale midagi meelepärast leidma. Rohelisest teest avokaadoni ja roosist meeni. Meie võtsime katsetuse alla kaks erinevat: aaloe ja kaaviari.

Foto: Erakogu, Polhem

It’S SKIN The Fresh niisutav ja rahustav aaloemask

Hind: 2,20€

«Rahustav, niisutav ja pH-taset säilitada aitav aaloemask. Aitab leevendada ja rahustada ärritunud nahka. Stimuleerib nahaalust vereringet, muutes naha siidiselt pehmeks ja elastseks ning taastab noorusliku elujõu ja sära.»

Hea: Tekitab nahal jaheda värskendava tunde. Hea suvel pärast päikese käes olemist.

Halb: Väga vesine mask. Pakendist välja võttes tilgub ohtralt ja tänu sellele jääb nahale kehvasti peale. 

Foto: Erakogu, Polhem

It'S SKIN noorendav mask kaaviariga

Hind: 3,90€

«Vananemisprotsesse pidurdav kaaviari ekstraktiga mask. Parandab naha elastsust, muutes kortsud õrnemaks ja siledamaks. Maskile on lisatud adenosiini, B-vitamiini ja teisi looduslikke koostisosi, mis parandab ja aitab säilitada naha niiskustasakaalu, kaitseb väliskeskkonna kahjulike mõjutuste eest ning vähendab stressi mõju. Kirgastab ebaühtlast nahatooni, andes noorusliku ja loomuliku väljanägemise.»

Hea: Tekitab samuti värske tunde, kuid selle puhul tunneb nahal ka teatavat mõju ja toimimist maski kandmise ajal. Pärast maskitamist tundub (ja näeb) ka nahk värskem.

Halb: Mask jääb nahal ebaühtlaselt.

Foto: Erakogu, Marsaana

Kocostar hand moisture mask

Hind: 4,90 € 

Hea: Kätemaskid käivad kätte nagu kindad. Lihtne kasutada ja käed tunduvad pärast 20 minutit tõesti pehmemad ja mõnusamad. Tekitas huvi teinekordki uuesti kasutada.

Halb: Kuigi kilejaste suurte kinnastega on võimalik arvutis kirjutada ja samal ajal kohvi juua, on tegelikult keeruline maski kandmise ajal muid toimetusi teha.

Foto: Erakogu, Marsaana

Kocostar foot moisture mask

Hind: 4,90 € 

Hea: Maskid lähevad jalga nagu suured sokid ning need saab kleepiva osaga ümber jala tõmmata. Niisutavat maski sealt välja ei tule. Jalal nahk pärast kasutamist pehmem, eriti hea suvisel ajal, kui kingi kandes paljas jalg paistab.

Halb: Tulemus pole nii hea kui kätemaski puhul. Maski ajal saab küll vajalikud väikesed vahemaad liikuda, kuid vaevaliselt.

Foto: Erakogu, Polhem

Purederm Sügavpuhastav must O2 söe- mullimask

Hind: 3,50€ 

«Mahapestav mask tekitab hapnikumulle, mis eemaldavad mürkaineid, surnud naharakke ja rasu, muutes jume säravamaks ja puhastades nahka. Söepulber koostoimes apelsini- ja sidruniekstraktiga puhastab nahka, aidates kaasa mürkainete ja rasu absorbeerimisele. Samal ajal eemaldavad papaia- ja suhkrurooekstraktid surnud naharakke looduslikult, andes tulemuseks säravama jume.»

Hea: Huvitav mask. Pärast kasutamist on näol hea värske tunne. Nahk on puhas ja tundub tõesti natuke rohkem pingul.

Halb: Ebamugav kasutada, sest vaht hakkab mööda nägu voolama suhu ja silma. Niisutust eriti ei tunne, pigem tundub puhastava toimega. Säravat jumet ühe kasutuskorraga ei saavuta.

Foto: Erakogu, Polhem

Kocostar Slice Mask Sheet Kiwi

Hind: 4,90€

Kocostari valikus on samuti väga erinevaid, kuid samas sarnaseid maske. Kihvt on see, et antud brändi maskid on tehtud tükikestena. Näiteks kiivi maski puhul on pakendis mitu kiivi pildi- ja kujuga kangatükki, mida näole panna. Proovisime nii kiivit kui maasikat, kuid kommentaarid jäävad üldjuhul selle sarja eri toodete puhul samaks.

Hea: Tore lahendus ja vaheldus tavalistele maskidele. Tänu tükikestele saab maskitada just seda näo piirkonda, mis eriti turgutust vajab. 

Halb: Toime osas ei midagi meeldejäävat, kangatükid kipuvad alguses märjana näol oma kohalt ära libisema. 

Võib öelda, et lemmikuks kujunes ilmselt See See mudamask tänu toimele ja kasutamise mugavusele. Kangast maskide puhul oli suurima efektiga It'S SKIN kaaviari näomask. Samuti avaldas muljet Kocostari kätele ja jalgadele mõeldud maskid, mis suvisel palja varba ajal jalgu ja käsi pehmena hoiavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles