Halb harjumus jumestamisel, mis võib tulemust rikkuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Kuulsuste jumestusguru Katie Jane Hughes pöörab tähelepanu viisile, kuidas paljud enda jumestusvahendeid korrastavad. Vale harjumus võib halba teha nii tervisele kui lõpptulemusele.

Pintslite hooldamine võib olla paras peavalu. Paljud on leidnud enda jaoks lihtsa viisi, kuidas üleliigset puudrit harjastelt eemaldada, kuid see võib rikkuda lõpptulemust.

Kas ka sina puhud oma jumestuspintslilt üleliigset puudrit ära? Meikar nendib, et see pole kaugeltki hea meetod pintsli puhastamiseks. Puhudes võib sülg rikkuda pintsli ja sellega kantava puudri. Teiseks võid puhuda pintslil oleva üleliigse puudri endale silma, kirjutab TheSun. Kui pintsel saab niiskeks, muutub puuder kreemjaks, rikkudes soovitud tulemust.

Katie tutvustab viisi, kuidas murevabalt pintslit puhtaks saada. Võta pintsel ja keeruta seda oma peopesas või käe seljal. Hiljem saad käe pesta ning üleliigne toode ei tekita segadust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles