Staarjuuksur õpetab: kuidas saada silmipimestavad juuksed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Kõik tahaksid endale terveid ja säravaid kiharaid, kuid lõpmatuseni erinevate hooldustoodete pähe määrimine ei tundu ka just parim lahendus. Staaride juuksur jagab lihtsaid nippe, kuidas juuksed tervemad välja näeks.

Austraalias elav staarjuuksur Anthony Nader teab, mida teha probleemsete juustega. Lahendused on küllaltki lihtsad.

Lõhenenud juukseotsad

Naderi sõnul on kõikvõimalikud juukseotsi parandavad tooted puhas vale ning hoiatab reklaami küüsi langemise eest. Juukseotste puhul aitab vaid regulaarne juuksuri külastus. «Kui ots on juba lõhestunud, siis pole enam midagi teha. Võid kasutada tooteid, et seda ajutiselt varjata, kuid ükski neist ei paranda juukseotsi,» selgitab ta.

Juuste väljalangemine

Anthony sõnul juhtub seda enim raseduse, imetamise ja stressi ajal. Lahendust oskab pakkuda arst, kuid seniks saad ka ise enda väljanägemisele kaasa aidata. Õhenevate juuste korral soovitab juuksur oma juukseid lühemaks lõigata. Lühemas soengus näivad juuksed paksemad välja.

Säratud väsinud juuksed

Kehv toitumine ja tervis mõjutavad ka juuste tervist. Küll aga on ka kiiremaid lahendusi, kuidas juuksed särama panna. «Alati loputa oma juukseid kõige külmema veega, mida suudad kannatada,» õpetab Nader. Niisketele juustele tasub pihustada seerumit või spreid, kuna niisked juuksed imavad tooteid paremini endasse. Kui oled kuumtöötlemise fänn, keera kuumust vähemaks.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles