Nipid, kuidas pulm soodsamalt korraldada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JOHANNES EISELE / AFP

Pulmapäev võib nii mõnegi paari pankroti äärele viia. Austraalias elav paarike korraldas oma kauni pulma eriti säästlikult ja soovitavad enda kokkuhoiu meetodeid teistelegi.

1. Ole loov

Kasuta ära enda lähedaste ja sõprade andekust. Kui su sugulane on eriti hea kunstikäega, palu tal kujundada kutsed või disainida kaunistused. Ehk on hoopis mõni sõbranna hea jumestaja või tegeleb muusikaga.

2. Kasuta soodsaid netilehekülgi

Ebay on üks tuntuimatest, kust valida soodsad ja ilusad kaunistused peopaika. Tegelikkuses on neid lehti rohkemgi. Kui hakkad aegsasti uurima, ei tohiks probleemi olla ka tellimuste kohale jõudmisega.

3. Sa ei vaja pulmatorti

Sa vajad pulmadeks torti. Nii pea, kui mainid, et soovid pulmatorti, mitmekordistuvad hinnad nii tortidel, autojuhtidel ja nii edasi. Ära maini, et otsid teenust/toodet pulmadeks. Vali enda lemmik ja võid anda viimase erilise lihvi asjale ise.

4. Ära karda taaskasutada

Ehk leiad taaskasutusest loori või kleidi, mis meeldib. Leia õmbleja või mõni lähedane, kes aitab sul lisada mõned sulle iseloomulikud detailid. Hetkega muutub see soodsam ja taaskasutatud riie sinu nägu.

5. Laena palju võimalik

Enamus asju sa enam nii suures koguses ei kasuta. Laenutamine tuleb odavam ja lõpuks ei istu sa kuhja asjade otsas, mida enam kuskile panna ei ole või kasutust ei leia. Teine võimalus on investeerida. Kui sul on koju ammu väikest lauda olnud vaja, vali välja just teie koju sobiv ning dekoreeri see pulmaks näiteks jookide lauaks. Hiljem saad selle koju viia ja kasutad oma raha mitmekülgselt.

6. Pea meeles, et sul pole vaja tuhandeid

Pole vaja tuhandeid, et korraldada enda unistuste päeva. Lihtsam on kindlasti kulutada tuhandeid ja tellida asjad otse ja lihtsamalt. Kuid kui sinu eesmärgiks on hoida raha kokku, annab palju ise välja otsida ja teha.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles