Päeva kompu! Taani prints Nikolai lööb moemaailmas laineid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taani prints Nikolai
Taani prints Nikolai Foto: PPE/NIEBOER/SIPA/PPE/NIEBOER/SIPA/Scanpix

Kui Taani prints eelmisel suvel 18-aastaseks sai, tituleerisid mitmed väljaanded ta Euroopa kõige seksikamaks nooreks sinivereliseks. Noormehel on leping Taani agentuuriga SCOOP MODELS ja Vogue`i hinnangul ees särav tulevik modellimaailmas.

Moemaailm skaudib sotsiaalmeediastaaride kõrval nüüd juba kuninglikke modelle. Paari päeva eest astus prints Nikolai üles Christian Diori šõu avamodellina. 

Prints Nikolai täisnimega Nikolai William Alexander Frederik tegi oma modellidebüüdi Burberry moeshowl aastal 2017. Sündmust oli skandaalne, sest šõu toimus printsi vanaisa matustega samal päeval. Noormees naases pärast šõud mälestusüritusele. 

Nikolai isa on on prints Joachim ja ema Frederiksborgi krahvinna Alexandra. Printsist ei teata palju, sest kuninglikke võsukesi hoitakse meedia eest. Taani õukonna lehekülje kohaselt jätkab prints Nikolai ka õpinguid esmalt mõnes Taani ülikoolis ja hiljem kas oma vanaisa, prints Henriku kodumaal Prantsusmaal või siis Ühendkuningriigis.

Noormees armastab muuseas deep house`i kuulata. tema lemmik laul on Vogue`i andmeil Matoma remiks loost Notorious BIG and Ja Rule’s «Old Thing Back»

?marcovanrijt #princenikolai#prinsnikolai#princenikolaiofdenmark

A post shared by H.H Prince Nikolai of Denmark (@prins.nikolai) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles