Proovi seda väekat ja maitsvat rooga!
Taimetarga retsept: kapsa-köömnehautis
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapsa-köömnehautis
Vaja läheb:
- 1/2 dl õli, 2 tl köömneid
- 1 väike kapsapea
- 1/4 tl mett, natuke sojakastet või meresoola, majoraani, valget pipart
Valmistamine:
Alustuseks kuumuta köömned õlis, lisa hästi peenestatud kapsas ning hauta kaane all täiesti pehmeks. Vajadusel lisa veidi vett. Enne valmimist lisa juurde mesi ja teised maitseained.
Sama hautis sobib ka kapsapiruka tegemiseks ja hautatud ahjuvormi valmistamiseks, kuhu on lisatud näiteks odrakruupe.