Uus sotsiaalmeedia liikumine annab vistrikutele au

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Vaatamata kasvavale instagrammerite trendile ja ideaalse välimusega sotsiaalmeedia kuulsustele, lööb laineid ka ebatäiuslikkus. Uueks trendiks on #FreeThePimples. Kui ka sina muretsed enda naha seisukorra pärast, siis enam pole muret.

Uue liikumise algatas modell Louisa Northcote ning pani sellele nimeks #FreeThePimples ehk #VabastaVistrikud. Louisa oli üks Suurbritannia modellisaate finaliste, kes teab, mis tunne on häbeneda enda nahka.

Modell otsustas enda olukorraga leppida ning lõi interneti kommuuni neile, kes kannatavad või kannatanud akne põhjustatud füüsilise või vaimse valu käes. Liikumisega loodab Louisa lõhkuda iluideaale ja aidata inimestel enda nahaga lepitust teha, kirjutab Independent.

Tema loodud liikumine on kogunud lühikese ajaga pea pooltuhat postitust. Inimesed kirjutavad piltide alla enda raskeid hetki, mis seotud ebakindluse ja alaväärsustundega.

 

A post shared by Acne Blog (@louisereeby) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles