Eesti mehe kogemus: kuidas ma kõhurasvast igaveseks lahti sain

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Cristinas Clinic

27-aastane Kristjan kirjeldab, kuidas ta kõhurasvast igaveseks lahti sai.

Christinas Clinicu poole pöördusin sooviga teha rasvaimu kõhule ja külgedele. Lisaks eemaldati rasva ka minu rinnapiirkonnast. Praegu, vaid kaks kuud pärast rasvaimu, olen tulemusega väga rahul.

Kõhurasvast lahti – kas nüüd või mitte kunagi

Kuigi ma paistan pikk ja peenike, on minu kõhupiirkond juba lapsepõlvest saadik olnud suurem ja laiem. See on tekitanud minus rahulolematust ja ebakindlust oma kehaga. Tegin trenni, kuid lihasmassi kasvatades ja rasvaprotsenti vähendades, jäid vöökoht ja kõht endiselt pehmeteks. Treenisin hoolega ka kõhulihaseid, kuid lokaalselt rasva kaotada ei saa ning isegi kui lihasmass kasvas, siis vöökohast sentimeetreid kahjuks ei vähenenud.

Olin väga pikka aega kaalunud rasvaimu tegemist, teinud põhjalikku uurimistööd, kuid kellegagi seda arutanud ei olnud ning lõpuks otsustasin – kas nüüd või mitte kunagi. Nii tulingi Christinas Clinicusse ning läbisin selle protseduuri.

Tulemus kohe pärast operatsiooni

Tundus uskumatu, kuid tulemust oli näha kohe pärast operatsiooni. Olin end kogu elu harjunud ühtviisi nägema ning järsku oli mu keha muutunud. Kõhul ja külgedel ei olnud enam endist rasva. Tänaseks on rasvaimust möödas vaid kaks kuud ning jään tulemusega üha enam rahule. Arstide sõnul kulub lõpliku tulemuse nägemiseks tavaliselt 3-6 kuud.

Endisest harjumusest avastan end siiani vahel peeglist kontrollimas, et vöökoht riiete alt välja ei punnitaks, kuigi tegelikult ma selle pärast enam muretsema ei peaks.

Väga lihtsa protseduuriga suured muutused välimuses

Kui inimene arvab, et rasvaimuga keha vormimist vajab, siis soovitan kindlasti tulla konsultatsioonile. Siin saab kinnitust, kas operatsiooniks on vajadust ning tõenäoliselt lükatakse ümber ka mitmesugused hirmud ja vääritimõistmised. Nägin oma kogemusest, et rasvaimu puhul on tegemist väga lihtsa protseduuriga, mis annab suured muutused. Taastumine oli üsna kiire ning valu ma pole kordagi tundnud, pigem võib rääkida väikesest ebamugavustundest paaril esimesel päeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles