Video: naine väidab, et koerapissi joomine ravis ta terveks (3)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Internetis teeb tiire video naisest, kes väidab, et koerauriini joomine ravis ta terveks aknest ning ühtlasi aitavat uriin ka vähi vastu.

«Paljud teist on küsinud, kuidas ma alati nii hea välja näen, kuidas mu meik alati nii täiuslik on ja kuidas mul alati selline naturaalne kuma on,» sõnab Lynn Lew oma Facebooki postitatud videos. Seejärel näeme, kuidas ta kogub plastiktopsiga koerapissi ja topsi tühjaks kulistab.

Mail Online kirjutab, et video tundub olevat ehtne, kuna naine joob pissi ära kohe pärast selle kogumist. «Enne, kui ma koerapissi jõin, olin ma depressioonis, kurb ja mul oli akne,» ütleb naine pärast kosutavat keelekastet. «Koerapissis on A-vitamiini, E-vitamiini, 10 grammi kaltsiumit ja on tõestatud, et see ravib vähki,» väidab naine.

Ajaloost on teada, et koerauriini on kasutatud ravivahendina Egiptuses, Hiinas, Roomas ja Kreekas. Samas hoiatavad spetsialistid, et siiski ei tasuks loomade uriini juua, kuna pole teada, milliseid toksiine ja mürkaineid see sisaldada võib.

The pharmaceutical companies are keeping this secret out of the public eye. They pay lobbyist to get politicians to make you buy expensive pain medicine and chemo. This is the secret to cure cancer, alleviate pain, and prevent the swelling of joins. If you dont have your own dog, just steal one from a neighbor.

Posted by Lynn Lew on Monday, 7 May 2018
Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles