Pruut jättis mehe maha kuus päeva pärast pulmi: uus mees on voodis lihtsalt parem!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy ja Meaghan Mitchell
Andy ja Meaghan Mitchell Foto: Facebook

40-aastane Andy Mitchell ja tema 21-aastane pruut Meaghan abiellusid Mehhikos, pulmapidu läks maksma 34 000 eurot. Peagi aga selgus tõde: pruudil oli tüdrukuteõhtul alanud afäär teise mehega...

Ühendkuningriigist pärit Andy rääkis The Sunile, et naise reetmine purustas ta südame. «Ma usun, et ta kasutas mind ära,» tõdes mees. «Ma olen šokis, see on vastik. Ma rääkisin temaga viimati eile õhtul ja ta ütles, et uus mees on minust voodis palju parem.»

Meaghan aga kinnitas ajakirjandusele, et kuigi ta tõesti jättis Andy teise mehe pärast maha, ei maganud ta temaga enne pulmi.

Andy armus Meaghanisse mõned aastad tagasi. Nad elasid mõlemad samas väikses Šotimaa külakeses, kohtusid pubis ning kiirelt olid nad juba lahutamatud. Andy sõnul nõudis just naine, et pulmapidu toimuks Mehhikos. Paar pidi uhke peo eest Akumal Bay Beach Resortis välja käima ligi 34 000 eurot. Kuid kui õnnelik noorpaar tagasi kodukülla jõudis, lasi naine järgmisel nädalavahetusel jalga, teatades, et tema elus on uus mees.

Murest murtud mees ütles, et ei söönud ega joonud kolm päeva pärast lahkuminekut. Telefonisõnumitest aga selgus, et afäär oli tema selja taga käinud juba mõnda aega. «Ma olin murtud, kui teada sain. Ta nägi pulmas nii õnnelik välja.»

Asi läheb veelgi hullemaks: esiteks tunneb Andy Meaghani uut meest juba ligi kümme aastat. Lisaks lasi ta ümber pöörata vasektoomia – kallis protseduur, mille ta oli nõus läbi tegema, kuna 21-aastane pruut kinnitas, et soovib lapsi.

Andy elab hetkel sõprade juures ja otsib uut kodu. Sõrmuse pani ta aga internetis müüki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles