Sõbranna nädalahoroskoop 23.–29. juuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Millised on võnked pärast suvist pööripäeva sinu elus?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Vajad puhkust, tööülesanded lükkad pigem kellegi teise kaela. Tunned end hästi inimeste keskel, lood meeleldi uusi tutvusi. Oled uudishimulik ning lobisemishimuline, sind köidavad kuulujutud. Jälgi, et sa suures jutustamistuhinas isiklikke või siis sulle usaldatud saladusi jumal teab kellele välja ei räägiks.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Alustad nädalat ulja ja edasiviiva Päikese ja Uraani sekstiili mõju all, aeg tõotab tulla meeleolukas ja seiklusterohke. Äriliste kokkulepete sõlmimiseks ja tehingute tegemiseks ei ole hea aeg – võid midagi olulist kahe silma vahele jätta. Võta vabalt, naudi lõbutsemist. Tekkida võib kontakte eriliste inimestega.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Võimendub vajadus olla pidevas liikumises ja inimestega suhelda. Maailm tundub põnev, tahad palju ette võtta. Pead tegema valikuid – võimalusi on nii palju, et sa ei jõua igale poole sõita ja kõigi huvitavate inimestega kohtuda. Nädala teisel poolel võivad raha- ja äriasjad peavalu valmistada.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Päike on sinu märki jõudnud, see tõstab energiataset, annab juurde elurõõmu ja -jõudu. Eriti paljutõotav ja edasiviiv on perioodi esimene pool, mil oled uljas meeleolus ning valmis seiklustesse sööstma. Sinuga tahetakse tuttavaks saada, võimalused armusuhete arendamiseks on paljutõotavad.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Veenuse ja Jupiteri kvadraadi mõju suurendab su vajadust luksuse ja elumõnude nautimise järele. Igal juhul eelistad pidutsemist tõsisele tööle, seda ka pühadejärgsel töönädalal. Tahad seltskonna keskmes särada, endale vastassoo pilke tõmmata. Magusaisu võib olla tavapärasest suurem.

Neitsi

23. august – 22. september

Ilmselt tuleb pühadenädalalgi omajagu töiste eesmärkide nimel pingutada. Ära võta liiga palju ülesandeid enda õlule, ka lõõgastumiseks peab ju aega jääma! Uute tutvuste loomiseks on aeg soodne, ent probleeme võib tekkida pikaajalistes suhetes. Alati pole lihtne mõista ka neid inimesi, keda juba aastaid tunned.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Mingid kohustused on sul hinge peal, püüad neid edasi lükata või neist sootuks mööda hiilida. Võib-olla ei ole nendega edukaks toimetulemiseks praegu veel piisavalt infot. Huvitavaid arenguid võib tekkida suhete liinis. Sind minevikus vallanud tunded võivad taas pinnale tõusta, uuel ja üllataval moel.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Küllap on sul töökohustusi, mille täitmine praegu suurt pinget ei paku. Püüad pigem võimalikult kergesti läbi saada, asjad kähku ära teha või kellegi teise kaela lükata. Sind köidab pigem elu lõbusam pool. Suveaeg on ju selleks, et kõigest rõõmu tunda, elu mõnuga võtta.

Ambur

22. november – 21. detsember

Emotsioonid võivad kõikuda ühest äärmusest teise. Eesmärgid, mille poole oled püüelnud, võivad nüüd tunduda kättesaamatuna. Tekib tahtmine käega lüüa, see aga toob kaasa masendust ja soovi üksi olla. Saa sellest üle ja mine inimeste sekka – teiste hea tuju haarab sindki kaasa ja teeb elu taas ilusaks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Lähtu iseenda soovidest ja sisemistest vajadustest. Sa tead, kes sa oled ja mida elult tahad. Tead, kellega tahad koos olla, kellest aga eemalduda. Teistelt saadav info võib praegu olla eriti eksitav, sellest lähtudes kaotad silmist oma eesmärgid ning maad võivad võtta mõttetud kahtlused ja kõhklused.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Perioodi algul tuleb koguda uut infot, mingid tööasjad kähku korda ajada. Tekkida võib põnevaid ideid, ehk annab mingid probleemid neile uudsel viisil lähenedes kiirelt lahendada. Nädala teisel poolel tempo aeglustub. Võta siis rohkem aega iseendale, muretse vähem ja puhka rohkem.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Aeg võib tuua uut infot ja tutvusi põnevate inimestega. Ilmselt veedad jaaniöö hoopis teistsuguses seltskonnas, kui sul algul plaanis oli. Võtad elu kui seiklust, naudid uute asjade proovimist. Perioodi lõpupoole võivad minevikusündmused end kuidagi moodi meelde tuletada, vanad kohustused vajavad tähelepanu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles