See lihtne nipp tagab ühtlase spreipäevituse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Omelchenko / PantherMedia / Anna Omelchenko

Kuigi suur suvi käes, otsustavad paljud siiski kiirema vastupanu tee kasuks ning katavad naha võltspäevitusega. Kuidas tagada ühtlane ja loomulik toon?

Kõik teavad, et võltspäevituse kasutamisel võib palju valesti minna. Vale toon ja laiguline nahk on vaid mõned näited neist.

Enne spreipäevitusse minekut raseerivad paljud naised oma jalgu, et tulemus oleks kaunim. Seda tehes, riskivad paljud laigulise tulemusega. Kuuma dušši all raseerimine avab poorid, kuhu päevitus hiljem sisse läheb. Lõpuks kuivab päevitusvedelik poorides, tekitades tumedaid täppe, kirjutab TheSun. Lahendus on sellele õnneks lihtne.

Spreipäevituse ekspert James Read soovitab pärast raseerimist hoida jalgadel külmutatud herneid. See aitab sulgeda avanenud poorid ning päevitust peale kandes ei teki tumedaid täppe. Kes oleks võinud arvata, et lahendus on nõnda lihtne ja käe ulatuses?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles