Restoran pakub hommikusööki, mida keegi ei ole veel suutnud ära süüa (2)

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaal asub Doncasteri lähistel söögikoht Shepherd's Place Farm Café, mis pakub nii suurt Inglise hommikusööki, et siiani pole ükski inimene suutnud seda lõpuni ära süüa.

Hiigelsuur hommikusöök «The Terminator» koosneb 65 toidupalast, igat sööki on kaheksa tükki: kaheksa peekoniviilu, kaheksa muna, kaheksa vorsti ja nõnda edasi. Vahel paneb kokk naljaviluks eine juurde mõned röstsaiad lisaks, edastab Daily Mail.

Siiani ei ole keegi suutnud üksi väljakutsega hakkama saada ja kõike ära süüa. Vaatamata sellele, et «The Terminator» on nii suur, maksab see vaid 15 naela ehk pisut üle 17 euro.

Söögikoha omanik Ted Philips ütles, et neil oli varemgi nn Terminaatori väljakutse, kuid see jäi liiga väikeseks, sest sisaldas kõiki sööke vaid neljakordselt. Nii otsustati paar nädalat tagasi «The Terminator» kahekordistada. «Paljud mehed sõitsid Põhja-Inglismaalt kohale, et Terminaatorit proovida,» ütles Philips. «Ka naised hakkasid tulema. Mõne jaoks oli see liiga lihtne, nii et me tegime Terminaatori kaks korda suuremaks.»

Hommikusöögi kõrvale käib ka suur kruusitäis teed või kohvi, millega söök alla loputada. Eine on niivõrd populaarne, et Philipsil tuli suuri taldrikuid juurde tellida, millega toit lauale viia. Kuigi nõudlus on suur, ei ole praegu veel keegi suutnud Terminaatorit ühe jutiga üksi ära süüa.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles