Kim Kardashiani soenguvalik ajas inimesed marru

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jordan Strauss / AP

MTV auhinnagalat emaga väisanud Kim Kardashian sattus suure pahameeletormi küüsi. Paljud süüdistavad tõsielustaari soenguvalikul taas kultuurses kohatuses.

Laupäevasel galaüritusel poseeris Kim Kardashian punasel vaibal koos oma emaga. Vaatamata oma vastuolulisusele, polnud 37-aastane staar see, kes draamaga algust tegi. Nimelt jäi paljudele pealtvaatajatele ja fännidele ette Kimi soenguvalik, kirjutab Independent.

Kardashian ilmus MTV galale punutistega, mis tekitasid neli kuud tagasi sotsiaalmeedias suurt poleemikat. Poolpaljalt punutistes poseerinud staari peetakse vulgaarseks ning paljud leiavad, et naine solvab ka kultuuri, mida «Bo Dereki punutised» esindavad. Näitlejanna Bo Derek kandis filmis «10» sarnaseid punutisi, mida nüüd Kardashian kopeerida proovib. Algselt leiti sellised patsid Egiptuse kuninganna Nofretari peast.

Staar ise on kommenteerinud teemat vaid napisõnaliselt ja väljendanud ropu sõnavõtuga, et soovib saada sellest teemast juba rahu.

Foto: FGLOS / AXELLE/BAUER-GRIFFIN/MEGA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles