Kumb on halvem: kas igav seks või üldse mitte seksimine?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Seksuaalekspert Tracy Cox annab Daily Mailis head nõu, mida ette võtta siis, kui seks on nii rutiinne, et see on lausa vastumeelseks saanud.

Pidevalt vaid väga igava seksi kogemine ei ole muidugi kasulik ei sulle ega partnerile. Kui mõte rutiinsest seksist tekitab tülpimust ja ei ole sugugi ahvatlev, soovitavad paljud seksuaalterapeudid pigem mõnda aega seksist üldse hoiduda. Seksipaast võiks sel juhul kesta umbes kuu aega.

Seksuaalne abstinents võib igavale armuelule uuesti elu sisse puhuda, sest vahel oleme me nii tugevasti oma harjumustes ja ka toksilistes suhtemustrites kinni, et ainus võimalus on kõik unustada ja uuelt lehelt alustada.

Kui seksuaalelu on väga halvas seisus, siis tasub kindlasti pöörduda psühholoogi poole, kes aitab suhtepuntra lahti arutada ja pakub nõuandeid, mida edasi teha.

Idee kuuajalisest seksipausist kõlab ehk karmilt, aga see võib anda väga häid tulemusi. Kui mõte nii struktuursest lähenemisest on sulle vastumeelne, siis loobu näiteks erinevatest seksuaalsetest tegevustest vaid paariks nädalaks, et endale asu anda. Seejärel keela konkreetselt seksuaalne vahekord kuni kuu lõpuni.

Kui sa oled sunnitud tegelema vaid eelmänguga, kasutades selleks keelt, käsi, sõrmi ja suud, siis õpid kindlasti olema leidlikum kui varem, mil seks tundus nagu kohustus ja käis alati vaid ühte lühikest rada pidi lõppakordini.

Seksi keelamine teeb selle ahvatlevamaks ja kuu lõppedes olete valmis tegema mida iganes, et saaks seksida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles