Tähelepanu mehed: naised ei otsi kõhulihaseid, vaid hoopis neid üllatavaid omadusi (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images / PantherMedia / Monkeybusiness Images

Hiljutine uuring leidis, et naised leiavad üksikisasid atraktiivsemana kui kunagi varem. Mis veel uuringust selgus?

Kohtinguportaal Zoosk võttis uurimise alla 3051 naist ja analüüsis 301 242 sõnumit, millest selgus, et isad on praegu kohtingumaastikul hinnas. Lausa 92 protsenti naistest oleks nõus kohtingutel käima üksikisaga. 55 protsenti naiskasutajatest lausa ise sooviks üksikisa leida.

Mida naised üksikisade puhul hindavad?

41 protsenti naistest peab üksikisasid vastutustundlikuks. 26 protsenti usub, et isaks saanud mees ei pea enam ennast «maailmanabaks». 15 protsenti naistest peab isasid hoolivamaks, 9 protsenti kannatlikumaks ja sama paljud arvavad, et üksikisad on arvestavamad kui lastetud mehed.

Teise üllatusena tuli uuringust välja, et lihastest kuuspakk ei ole enam naiste jaoks nii atraktiivne kui vanasti. 86 protsenti on rahul väikese «isakõhuga», 24 protsenti leiab selle lausa atraktiivse olevat.

Mis puutub suhte arengusse, leiab 61 protsenti naistest, et on romantiline, kui mees naise isalt kihlumiseks nõusolekut küsib, kirjutab DailyMail.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles