PILDID JA VIDEO: Paljas Porgand näitab esmakordselt uut kallimat

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Paljas Porgand ehk Merilin Taimre avalikustas lõpuks suhte oma uue kallimaga. «Olen tema printsess,» õhkab Taimre armunult, «see mees ei teeks kärbsele ka liiga, armastab kõike enda ümber ja on tänulik iga hingetõmbe eest. Ja mina olen paganama tänulik, et ma olen endast veelgi positiivsema ja energilisema hinge enda kõrvale meelitanud. Aitäh, Universum, selle kingituse eest.»

Blogija uueks kallimaks ja väljavalituks on Roomet Poom, kes elustiililt Meriliniga väga sarnane. 22.märtsil juhuse läbi Suit Supply üritusel tutvunud paari suhe on kulgenud rahulikult - 1,5 kuud tutvusest, kui nad «ametlikult» suhtesse astusid, polnud Taimre sõnul nende vahel olnud mingit füüsilist kontakti peale kallistamise. «Tahtsin veenduda, et tal on minuga tõsised plaanid,» selgitab blogija.

Foto: Erakogu

Merilin kirjeldab Roometit vaid ülivõrdes: sümpaatne, humoorikas, üdini positiivne. «Mis kõige toredam – ta ei jälginud mind ei Instas, Facebookis ning polnud kunagi ka mu blogis käinud. Tema jaoks olin ma justkui tulnukas, kelle olemasolust ta oli küll kuulnud, kuid polnud kunagi oma silmaga näinud ja väga otsima ka läinud,» rõõmustab Taimre, et mees õppis teda tundma tema enda, mitte Palja Porgandina.

Merilin kirjutab oma blogis: «Kohe algul ütles Roomet, et ta ei vaata ühtegi mu pilti ega story't ning veel vähem mu blogi. Ta ei soovinud tundma õppida mind kui brändi, vaid kui Merrut (nii ta mind kutsus, kuni minust sai tema «Printsess»). Kui öeldakse «Paljas Porgand», siis olen automaatselt lülitunud välja oma isiklikust karakterist ehk sellest Merilin Taimrest, kes ma tegelikult olen. Palja Porgandi karakteris ei loo ma ühtegi uut sõprussuhet, vaid olen kõigile rohkem abistajaks, meelelahutajaks ning toitumisnõustajaks.»

Paari esimene ühine pilt Merilini sünnipäevalt.
Paari esimene ühine pilt Merilini sünnipäevalt. Foto: Erakogu

Pärast lahkuminekut Uku Suvistest nautis blogija iseseisvust. Taimre tõdeb, et avaliku elu tegelase elu ei ole lihtne: «Ma ikka käisin üksikutel deitidel, kuid ma ei suutnud kedagi tõsiselt võtta ning minu huvi inimese vastu kadus sekundi vältel, kui hakati uurima minu brändi kohta. Tulin kohtingule, mitte tööintervjuule, eks. Kurvastuseks sattusin ma ka väga salakavalate paadunud fännide otsa, kes ei jätnud mind enam rahule ning mõttes oli lausa lähenemiskeeldu taotleda.»

Paaril on koos suured plaanid. Juba 2. juulil astuvad nad üheskoos lennukisse ja reisivad 13 päevaks Itaaliat avastama. «Roomet on seal kaks ühes – reisikaaslane ja koostööpartner,» lubab Taimre, et tulevikus on neid rohkem koos videotelt näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles