Mama June võttis uuesti kaalus juurde: ma tundsin, et olen liiga väike

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mama June ja tema tütar Honey Boo Boo.
Mama June ja tema tütar Honey Boo Boo. Foto: URBRO / MEGA

Tõsielustaar June Shannon ehk Mama June jahmatas hiljaaegu fänne suure kaalukaotusega osaledes telesaates, kus eksperdid aitasid tal pärast maovähendusoperatsiooni tervisliku elustiiliga harjuda. Väiksem kehakaal teda aga rõõmsaks ei teinud.

June osales tõsielusaates «Mama June: From Not to Hot» peamiselt seetõttu, et tema endine kallim võttis uue naise. June’ile tehti 2015. aastal maovähendusoperatsioon ja iluoperatsioone, ta tegi personaaltreeneri juhendamisel trenni ja õppis toitumisnõustaja käe all tervislikult sööma, kirjutab Women’s Health.

Treener Kenya Crooks ütles möödunud aastal väljaandele People, et esimese asjana pidi June loobuma limonaadide joomisest. Varem jõi ta vähemalt ühe limpsi iga päev. Lisaks loobus June krõpsudest ja küpsetistest ning leevendas magusavajadust maitsestatud vee, arbuusi ja õunakrõpsudega.

 

A post shared by June Shannon (@mamajune) on

Saate tulemusena kaotas Mama June umbes 140 kilo, kuid ei harjunud väiksema kehaga ära. «Ma ütlesin inimestele, et tundsin juba esimese hooaja ajal, et olen liiga väike,» selgitas 38-aastane staar väljaandele Page Six. «Nüüd olen ma 84-86 kilo, sõltuvalt sellest, mis aeg parasjagu kuus on. Ma tunnen end enesekindlalt.»

 

A post shared by June Shannon (@mamajune) on

Pärast esialgset kaalulangust kandis June rõivanumbrit 4 (eurooplaste 34) ja oli enda sõnul liiga kõhn. Ta ei olnud kunagi nii väike olnud ja see oli harjumatu. Nüüd on ta umbes 11 kilo juurde võtnud ja on endaga rahul.

Sellegipoolest ei taha June rohkem juurde võtta ja püüab kaalu säilitada, et see ei tõuseks üle 90 kilo. «Ma tunnen end praegu väga hästi,» tunnistas ta. «Kui kaotan rohkem kaalu, siis olgu pealegi. Aga ma ei ole taha olla väga kondine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles