Retsept: supertoidusmuuti, mis laeb vitamiinidega ja aitab kaalust alla võtta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pixabay

Kui asendada tavapärased rasva- ja kalorirohked, tihti ka liialt töödeldud toidud tervislike ja looduslikult toitainerikaste supertoidusmuutidega, kaob kaal märkamatult ning nälga tundmata, annab nõu treener ja toitumisnõustaja Marit Berendson.

Kõige lihtsam viis supertoitude kasulikkusest osa saada, on lisada smuutidele detox supertoidusegu või mõnd supertoitu päris eraldi, näiteks pulbristatud spirulinat. See naiste lemmik sisaldab rohkelt rauda ja C-vitamiini, kiirendab ainevahetust ning kergendab seedimist, mistõttu toob boonusena kergema kaalunumbri. Kombineeri puu- ja köögivilju smuutis või spirulina pulbriga või mõne detox-supertoiduseguga, mis sisaldab lisaks spirulinale ka klorellat ja teisi lisatoite. Saad tulemuseks toitva, tervisliku ja maitsva smuuti.

Kogus: ühele

Vaja läheb:

  • ½ küpset avokaadot
  • 1 peotäis maasikaid
  • 1 viil ananassi, tükeldatud
  • 1 roheline õun
  • 1 klaas vett
  • 1 tl spirulinat või detox supertoidusegu

Smuuti valmistamine:

Eemalda avokaado koor ja kivi, puhasta maasikad. Tükelda viil ananassi ja keskmise suurusega õun väiksemaks. Lisa supertoidu segu. Pane kõik koostisosad blenderisse ja blenderda umbes 1 minut nii, et koostis saab kreemjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles