Taimetarga kulinaarne nauding: särtsakad kartulid

Oven baked potatoes on plate

FOTO: Wong Sze Fei / PantherMedia / Wong Sze Fei

Maitsev ja tervislik koriander sobib suurepäraselt ahjukartulite maitsestamiseks.

Koori ja tükelda paras ports kartuleid (oleneb sööjate arvust), ühele sööjale näiteks 2-3 väiksemat kartulit, pane kaussi.

Sega peotäis värskeid tükeldatud koriandrilehti ja 1 väikeseks hakitud küüslauguküüs 2 sl oliiviõliga.

Kalla segu kartulitele kausis ja sega korralikult õlise ürdiseguga läbi, kuni kõik kartulid on ilusti kaetud.

Pane kartulid praeahju, mis on juba hästi kuum (220o). Küpseta, kuni kartulid särisevad ja on küpsed. (Esimest korda katsetades jälgi ahju, kui palju on vaja valmimiseks aega) – 8-10 minutit.

Loe ka neid

Tagasi üles