Austraallaste uus lemmik on brokolikohv

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andreas Berheide / PantherMedia / Andreas Berheide

Hommikukohv on paljude inimeste igapäevane rituaal. Kui suurem osa eelistab musta kohvi, cappuccinot, lattet või mõnda muud levinud kooslust, siis austraallased leiutasid brokolikohvi.

Brokoli on täis antioksüdante. Ekspertide sõnul ei tarbi inimesed piisavalt juurvilju ning loodavad, et brokolipulbri abil teevad tarbijad tervislikumaid otsuseid. Toiduteadlane Maryann Augustini sõnul võrdub kaks supilusikat brokolipulbrit ühe toidukorra juurviljadega.

Huvitav on aga fakt, et brokolipulber on ise nii kole, et seda poodides ei müüda, kirjutab DailyMail. Kuigi Austraalias segatakse see kohvisse, saab pulbrit kasutada ka teisiti: smuutides, küpsetistes, suppides ja nii edasi. Brokoli maitse ei ole paljudele just meeltmööda, ent väidetavalt kohvis seda köögivilja siiski tunda pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles