Võrgutav galerii: ehitaja aktifotod kannavad sõnumit «suur on ilus»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nii mõnigi naine on endalt riided seljast heitnud, et teha mõned kelmikad buduaarifotod. Ehitustööline Blake Molin ei ole sugugi kehvem ja lasi endast suurt kehakaalu põdemata samasuguseid seksikaid pilte teha. Julgustükk tõi talle ootamatult suure tähelepanu.

Blake’il oli idee teha «midagi erilist» ja näidata, et «suur on ilus». Pildistama kutsus ta oma sõbra Kelly Duffi, kel on buduaarifotograafiaga pikem kogemus. Vastutasuks lubas ta naise kalale viia. Lõpptulemusest võitsid mõlemad – Kelly sai hulga lahedaid fotosid, mis on talle tööd juurde toonud ja Blake on nüüd naiste seas väga populaarne, edastab Metro.

«Me tahtsime teha midagi tavatut, sest traditsioonilised buduaarifotod on väga sensuaalsed. Ta on töökas maamees, mistõttu tahtsime asjale mehelikku hõngu anda,» selgitas Kelly, miks Blake fotodel õlut joob ja krõpsu sööb. «Blake’ist on saanud ebatõenäoline seksisümbol ja minuga on väga palju ühendust võetud, et teda üles leida. Olen pidanud naistele ütlema, et ta ei ole vallaline. Ta on saanud väga palju fännikirju ja nüüd suur hitt nii meeste kui naiste seas.»

150 kilo kaaluv Blake oli enda sõnul alguses päris närvis, aga peagi läks vooluga kaasa ja võttis vabamalt. «Ma ei ole tegelikult oma suuruse pärast ebakindel, ma olen alati leppinud sellega, et olen suurem mees,» tunnistas Blake. «Üks naine kirjutas mulle ja tänas, et ma seda tegin, sest tema mees on suure kondiga ja ei julgeks kunagi nii enesekindlalt poseerida. Ta ütles, et ma olen suurematele inimestele inspiratsiooniks ja see tegi mulle palju rõõmu,» on modell omadega rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles