Halvad harjumused, mis venitavad su rinnad välja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Rippuvad ja ilusa kujuta rinnad on paljude naiste jaoks igapäevane murekoht. Üks teguritest on aeg, kuid tegelikult on naistel mitu halba harjumust, mis rindade kuju mõjutavad.

Magad kõhuli

Plastiline kirurg doktor Kremer räägib, et kõhuli magamine on rindade enneaegse vormikaotuse puhul üks põhilisi süüdlasi. Rindade surumine vastu madratsit põhjustab naha venimist ja elastsuse vähenemist.

Kiirdieedid

Karmid kiirdieedid vähendavad rindade elastsust. «Iga kord, kui võtad juurde või hoopis kaalust alla, muutub rinnakude lõdvemaks nagu vana sukk,» räägib arst.

Kõrge intensiivsusega kardiotrenn

Pole oluline, kui hea on su sportrinnahoidja. Kardiotrenn loksutab rindu ning vähendab neis kollageeni. Ükski arst ei soovita hüljata trenni, kuid soovitab valida mõne madalama intensiivsusega trenni, näiteks ujumise.

Ei kasuta päikesekreemi

Kui sa ei kasuta rindadel päikesekreemi, põhjustavad päikesekiired rindades kollageeni lagundamist ning kahjustavad nahka.

Kannad kogu aeg rinnahoidjat

Koju jõudes hoiad ikka rinnahoidja seljas? Selle punkti üle teadlased veel vaidlevad, kuid prantslased on jõudnud järelduseni, et pidevalt rinnahoidjat kandes nõrgestad oma rinnalihaseid ning see paneb rindu allapoole langema.

Suitsetamine

See ei tohiks tulla üllatusena, et suitsetamine rikub nahka. Suitsetamine nõrgestab ja muudab naha vanemaks viletsa vereringe tõttu naha pinnal.

Allikas: TheSun

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles