Milline näeb välja Donald Trumpi dieet?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: RS/MPI/Capital Pictures / RS/MPI/Capital Pictures

Mõni aeg tagasi levis pilt president Trumpi McDonald'si tellimusest, mis sisaldas mitmeid burgereid ja jäätisekokteili. Nüüd on Trumpil eesmärk kaotada liigsed kilod ja selleks on Valge Maja kokkadele antud uued juhised.

Trump on tuntud kui liha-armastaja, kes naudib oma sööki koos korraliku koguse ketšupiga. Viimasel ajal on ta silma jäänud hoopis erinevate kalavalikutega, kirjutab Independent. Taoline vahetus toidulaual on tehtud silmas pidades uut tervislikumat elustiili.

CNN'i info kohaselt on antud Valge Maja kokkadele juhised hoiduda rasvastest ja kaloririkastest toitudest. Kuuldavasti serveeritakse presidendi sööke nüüd rohkemate juurviljadega, kuigi nende koguseid pole kinnitatud. 

Tervislik muudatus ei tähenda aga täielikult patutoitudest loobumist. Golfiklubis tellis Trump burgeri, kuid seda vaid pooliku saiaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles