Staaride kosmeetik jagab kauni näonaha saladusi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tomas Anderson / PantherMedia / Tomas Anderson

Staaride särava näonaha eest vastutav Melanie Grant jagab kuldreegleid, mille abil endalegi kaunis nahk saada.

1. Ilus nahk tuleb seestpoolt

Kuigi Melanie pole toitumisnõustaja, teab ta toidu seosest näonahaga nii mõndagi. Tema kogemuse põhjal näeb nahk kõige parem välja põletikuvastase dieediga. Avokaado, lõhe, pähklid ja seemned aitavad toita nahka seestpoolt. Kasulik oleks piirata või jätta välja piimatooted, gluteiin, teraviljad ja rafineeritud suhkrud.

2. Päikesekaitse

Kui paljud tähtsustavad niisutajate rolli naha kauni välimuse hoidmisel, siis Melanie sõnul on selleks päikesekaitse. Päike teeb nahale palju kurja ning hiljem seda kahju tagasi pöörata on kas väga kallis või praktiliselt võimatu.

3. Koorimine

Mida vanemaks saad, seda olulisemaks muutub koorimine. Surnud naharakud nahal muudavad naha välimuse kahvatuks ja jumetuks. Kooritud puhtal nahal imenduvad ka niisutavad tooted paremini rakkudesse. Ära unusta, et vähem on rohkem. Ära koorma nahka erinevate toodetega üle.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles