Meghan Markle'i ema paljastas oma lemmikosa kuninglikust pulmast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment

Tütre pulmapäev on iga ema jaoks eriline, kuid kui su tütar abiellub printsiga, võib selles päevas leiduda veelgi rohkem erilisi hetki. Hertsoginna ema rääkis, mis tema jaoks sel päeval kõige erilisem hetk oli. See ei pruugi olla see, mis sa arvad.

Hertsoginna Meghani ema Doria Ragland rääkis, et üks parim hetk tütre pulmas oli pruutpaari abieluvanne, kuid lisaks sellele oli veel üks moment, mis eredalt meelde jääb. Nimelt oli Doria elevil kuningannaga kohtumisest ning peab seda sündmust pulmapeo üheks erilisemaks hetkeks, kirjutab TheSun.

Ema oli Meghani perest ainus, kes pruuti sel tähtsal päeval toetama oli tulnud. Allika sõnul valmistasid Meghan ja Harry Doriat hästi ette selleks, et kuningannaga kohtuda. Harry olevat rääkinud ämmale palju lugusid kuningannast kui oma vanaemast. Kuninglik pere võttis uue sugulase hästi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles