Põhjus, miks Rihanna filmis «Ocean's 8» rastapatse kannab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Peagi linastub film «Oceans's 8», kus kamp kuulsaid ja vägevaid naisi tegudele asub. Rihanna on jaganud pilte, kus kannab suuri rastapatse. Sellise soengu valikul rääkis kaasa lauljanna ise.

Rihanna on enda soengu usaldanud stilisti Yusef Williamsi kätesse. Willamsi sõnul on Rihanna julge soenguvalik tingitud lauljanna isiklikust soovist pidada sidet enda tegelaskuju juurtega. Rihanna mängib filmis Ocean's 8 tegelast Nine Ball, kelle juured ulatuvad Kariibidele, kirjutab Independent.

Rihanna soovib kujutada enda tegelast filmis nii tõetruult kui võimalik ning teha au tegelaskuju päritolule. Willams paljastab, et võtete ajaks paigaldati lauljannale kunstjuuksed, kuna Rihanna enda juuksed ei kannataks taolisi rastapatse välja. Stilisti sõnul kannab lauljanna soengu lendleva kergusega välja ning kui vaja, sätib need hoopis glamuurselt.

Tule ka sina Sõbrannaga kinno vingeid naisi vaatama!

 

A post shared by Yusef (@yusefhairnyc) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles