Neli sodiaagimärki, kel tuleb kõige vingem juunikuu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihai Blanaru / Panthermedia / Scanpix

Suvi läheneb ja aastaaegade vaheldumine toob ka ellu värskendust. Kaksikud ei ole ainsad, kes hakkavad juunis rohkem suhtlema ja seiklusi otsima. Kaksikute sünnikuust saavad kasu ka teised, kes tunnevad end oma tõelist palet näidates enesekindlamalt.

Juuni on kõigile sodiaagimärkidele hea kuu, et oma talveurust välja pugeda ja päikesepaistet nautida. Kõige paremini läheb aga Jääral, Sõnnil, Kaaludel ja Veevalajal, kel tekib häid võimalusi suheteks, reisimiseks, tööeduks ja hobiprojektideks, kirjutab Bustle.

Sel aastal pakub juunikuu üllatavat lusti ja võib panna aluse pikaajalistele sõprussuhetele. Pea meeles, et oskaksid vajadusel enda üle naerda ega võtaks elu liiga tõsiselt. Aasta algus on olnud isegi tõsine ja nüüd oled lõõgastuse välja teeninud.

Jäär tunneb juunis, et tal on rohkem energiat kui tavaliselt. Seda energiat tasub suunata uutesse projektidesse ja uute tutvuste loomisesse. Nüüd on hea aeg ära teha see asi, mille üle oled jaanuarist alates mõtteid mõlgutanud. Isegi kui üritad, siis ei õnnestu sul end praegu tagasi hoida või vaikima sundida. Ütle oma arvamus julgelt välja!

Sõnn ei hoia end juunis niimoodi tagasi nagu tavaliselt. Kasuta seda hingetõmbeaega ära ja naudi elu! Võimalik, et tahad suve esimesel kuul rohkem enda eest hoolitseda ja end luksusega hellitada, aga ära unusta ka teisi. Jaga seda uut sensuaalset energiat nendega, kes tunnevad sel kuul sinu vastu suuremat tõmmet.

Veevalaja tunneb juunis sellist rõõmu ja küllust, millist pole juba mitu kuud tunda saanud. Päike tundub säravam, toit maitseb paremini ja kõik on kuidagi nauditavam. Veevalaja juunikuus mängibki päike väga suurt rolli. Ole valmis, et saad palju naerda ja naudinguid tunda. Juunikuu toob sulle kerge südame ja häid suhteid kaaslastega.

Kaalud avastavad uusi võimalusi mitmes eluvaldkonnas. Nüüd tuleb hea aeg sõprade leidmiseks, uute projektide alustamiseks, oma vaimse poolega tutvumiseks ja kummalistesse kohtadesse reisimiseks. Võid avastada oma elus asju, mille suhtes olid varem pime.

Kõik teised ei pea kartma, et kui nende juuni pole sama imeline, et see oleks kuidagi halb. Sugugi mitte. Vaimse energia sööstu võivad tunda kõik, kes oskavad selle universumi kingituse vastu võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles