Harvardi uuring: see toidugrupp muudab paarid voodis õnnelikumaks ja lihtsustab rasestumist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Harvardi teadlased leidsid toidugrupi, mille sööjad on voodis õnnelikumad ja pere loomisel edukamad.

Uuring viidi läbi 501 paari seas, kes proovisid rasestuda. Harvardi teadlaste uuring näitas, et mereannid tõstavad nii meeste kui naiste libiidot ning sperma ja munarakkude kvaliteeti.

Kui palju peaks mereande siis sööma, et soovitud tulemusi saavutada? Teadlaste sõnul piisab kahest korrast nädalas, et tõuseks viljastamise tõenäosus ning mõjutaks libiidot. Paarid, kes sõid kaks korda nädalas mereande, jagasid voodirõõme keskmiselt kaheksa korda kuus. Need, kes mereande ei söönud, tegid seda keskmiselt kuus korda kuus.

Sellest kahjuks ei piisa, kui tellid endale lõunaks mõne hea kalaroa. Tulemused olid paremad juhul, kui mõlemad paarilised antud toidugruppi tarbisid. Järgmine kord saada ka kallimale kontorisse mõni kalaroog.

Mis puutub lapse saamisesse, siis tulemused on üsna hämmastavad. Lausa 92 protsenti paaridest, kes sõid regulaarselt mereande, jäid aasta jooksul rasedaks, kirjutab EliteDaily. Teises grupis, kes mereande ei söönud, jäid aasta jooksul lapseootele 79 protsenti paaridest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles