Naised paljastavad, miks nad oma mehi petsid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Edward Bartel / PantherMedia / Edward Bartel

Tihti kuuleme lugusid, kuidas mehed oma naist petavad. Nüüd on nõus rääkima naised oma loo, miks nad oma meest petsid.

«Ma vajasin mitut partnerit.»

Üks naistest tunnistas avameelselt, et on krooniline petja. Naine tunnistab, et ei teadnud kuni kolmekümnendateni, kuidas leida viis selliseks eluks. «Kui avastasin ühel hetkel polügaamia, petmine lõppes,» räägib ta.

«Ma tahtsin avastada teisi võimalusi.»

Teine naisterahvas rääkis, et oli suhtes liiga noorelt ning seetõttu soovis avastada teisi võimalusi. Ta teab, et võttis selleks lihtsaima tee, kuid lähedus teineteise peredega takistas teda lahku minemast.

«Ta ei tahtnud kunagi välja minna.»

«Ta ignoreeris mind päevad läbi, et mängida arvutimänge, aga siis oli solvunud, kui tahtsin välja minna,» kirjutab kolmas naine. Kuigi naise sõnul oli mees alati kaasa oodatud, eelistas mees pigem mitte minna ja selle üle vinguda. Lõpuks muutus mees kadedaks, kui naine hakkas rohkem teenima ning naine kohtus uuel tööl mehega, kellega enda kodus istuvat meest pettis. Hiljem sai kolleegist tema kallim.

«Olen implusiivne.»

Neljas naine räägib, et tema petmine oli suuresti tingitud tema impulsiivsusest ja ükskõiksusest, mis puudutas teisi. Naine selgitab, et kuigi ta oli tugevas suhtes, siis fakt, et ta suutis end panna petmise olukorda näitas, et suhe polnud midagi erilist ja senine partner pole tema jaoks õige. «Seega ma tegin seda ja ühtlasi seetõttu, et olen impulsiivne ega mõtle asju läbi. Ma tahan, mida ma tahan.»

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles